Традиционният пролетен празник се провежда за 21-ви път и е съпътстван с много спортни емоции, песни, танци и подаръци. Тази година е с променени дати – 26 и 27- март. В рамките на турнира се връчва и специален приз на името на известната ни писателка и журналистка, за която измисли прозвището „Златните момичета“ – „Маргарита Рангелова“.

Ценната награда бива заслужена от треньора на победителката при жените. През годините са я печелили легендарни треньори като Нешка Робева, Жулиета Канталупи, Бранимира Маркова, Лушка Бъчварова и др.
Тази година в надпреварата ще се включат и някои от най-добрите ни национални състезателки, а специални гости на събитието ще бъдат олимпийските ни шампионки – Диамантените момичета, Невяна Владинова и Катрин Тасева.
Екип от фотографи ще отрази събитието, което също така ще бъде излъчвано и на живо.

https://www.facebook.com/events/724916408488089

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар