Вероника и Магда – две от незабравимите имена в поп-фолк музиката, оставили траен отпечатък в сърцата на меломаните, се събират отново заедно.

Притежателките на може би най-успешния дамски дует, останал във времето, като вечен Златен хит – “Не си сама”, атакуват клубната сцена на нощна София. В края на Февруари двете певици ще направят ексклузивно Мега Ретро Парти на сцената на клуб Illuzion.

Интересното е, че Вероника не е приемала участие в столицата повече от 12 години.
Вероника и Магда, които остават приятелки и до днес, разбиват всички спекулации, че приятелството в поп-фолка е невъзможно. Вероника преустанови музикалната си кариера преди години и взе решение да се оттегли сама от сцената, насочвайки се в друга посока. Днес тя развива няколко успешни бизнеса, сред които един от топ ресторантите в Бургас – ресторант VERONIQUE, първата Вафлена къща в България, водещ салон за красота, а за модният й бранд DECALOGUE, който успя да се нареди сред най-успешните модни гиганти у нас през годините, позират едни от най-обичаните лица на българската музика.

Въпреки изключително ангажирания й начин на живот, именно любовта към музиката е причината Вероника да приема подбрани изяви в селектирани заведения само няколко пъти годишно.

Магда, каято преди година също последва своята колежка и се раздели с музикална компания Пайнер след дългогодишно сътрудничество и вече е част от компанията на Оцко, Hit Mix Music изпрати особено успешна за нея музикална година и вече сподели в социалните мрежи, че съвсем скоро предстои нова песен. Златната селекция от хитове в репертоарите на двете изпълнителки е причината те все още да бъдат желан дует за общи изяви. Точно на това горещо събитие ще могат да станат свидетели всички гости на club Illuzion София в понеделник 28 Февруари. Купонът е гарантиран, Вероника и Магда ще взривят сцената с някои от най-големите си хитове, а черешката на тортата естествено ще бъде техният незабравим и вечен дует “Не си сама”.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com