Едва ли ще изненадаме някого, ако кажем, че един от най-предпочитаните видове подаръци от дамите за личните им поводи са парфюмите. Прекрасните и енигматични ароматни есенции винаги намират приложение в ежедневието на класната и елегантна жена, затова и винаги е добра идея да заложим на оригинална маркова есенция, когато желаем да засвидетелстваме любовта си. Ако конкретно в момента се чудите как точно да зарадвате любимата, то сте на точното място – споделяме ви, че един от най-желаните дамски парфюми е Good GirlCarolina Herrera.

За нас този факт не представлява никаква изненада, тъй като много добре знаем множеството предимства точно на тази ароматна и маркова есенция. Марката Каролина Ерера от много години е успяла категорично да засвидетелства мястото си сред любителите на модата и парфюмерията, не спирайки да създава все изящни, притегателни и вдъхновяващи произведения на изкуството, без значение дали ще говорим за тоалети, или за прекрасни есенции. Със сигурност, обаче, един от най-популярните в световен мащаб артикули, носещ името на бранда, е дамският парфюм Good Girl Carolina Herrera.

У този ароматен шедьовър срещаме изключително много достойнства и предимства. Мигом, разбира се, биваме завладени от външния му вид – създателите и дизайнерите на уханието са заложили на флакон, съумяващ да вплете в себе си същината на женската елегантност, грация и загадъчност. Символът на парфюма е високата обувка на ток, превърнала се в модерната култура в апотеоз на женствеността. Няма да е пресилено, ако кажем, че това ухание притежава може би най-разпознаваемият и добре известен флакон в цялата парфюмна история.

Съдържанието на шишето по нищо не отстъпва на дизайна на флакона и с лекота отговаря на предварително дадената висока заявка. Плътен, тежък, интензивен и безкрайно привлекателен, този парфюм няма как да не завладее съзнанието и сетивата на всяка дама, обичаща лукса и държаща на външния си вид. Акордите от кафе, какао, бадем и ликьор съвсем умело загатват за страст и романтика, отреждайки специално място на уханието в сърцето на неговите притежателки.

Вашият коментар