Колко често се поглеждате в огледалото? А харесвате ли това, което виждате? Най-вероятно отговорът е „Не“. Повечето жени в България, а и по света не харесват начина, по който изглеждат. Огромна част от тях смятат, че трябва да отслабнат. Малка част обаче вземат мерки. Някои тръгват на фитнес, други започват диета, а трети си купуват съмнителни капсули за отслабване, които повече биха им навредили, отколкото да помогнат. Някак си всички пропускат един магически помощник в борбата с излишните килограми – пробиотиците.
През последните години пробиотиците извоюваха своето място като една от най-полезните хранителни добавки. Те са известни преди всичко с влиянието си върху чревната микрофлора. Един факт обаче, който ще ви изненада, е, че 80% от имунната ни система се намира в червата. Съответно с приема на пробиотици ние увеличаваме количеството добри бактерии в стомашно-чревния тракт, а с това повишаваме и имунитета си. Да повишим защитните сили на организма във време на пандемия, е изключително важно, но също толкова важно е да влезем във форма след преяждането по коледните празници. Затова ни е необходим пробиотик, а няма по-добър от Bactojoy!

Да обичаме тялото си, означава да го захранваме с добри бактерии
За да бъдем здрави и във форма, е необходимо добрите бактерии в стомашно-чревния ни тракт да надделяват. Пробиотиците имат способността да усвояват полезните хранителни вещества и да изхвърлят мазнините. Спадне ли количеството им обаче, ставаме склонни към напълняване, а освен това сме и уязвими на инфекции и заболявания. Проучвания над организма на хората с наднормено тегло показват, че в стомашно-чревния им тракт преобладават вредните бактерии. Те складират мазнините и в резултат се напълнява. Такива хора няма как да отслабнат, на колкото и строга диета да се подложат. Колкото и километри да изтичат… Ключът към желаното им тегло е балансираната чревна микрофлора, а тя може да се постигне с Bactojoy.

Рецепта за перфектна фигура: Bactojoy пакет „Отслабване“
Специално за дамите, които искат да влязат във форма, както и за всички, които искат да изглеждат и в същото време да се чувстват добре, Bactojoy създаде пакет „Отслабване“. Той включва три любими продукта и е съобразен изцяло със спецификите на женския организъм, което го прави уникален на пазара. Истински чудеса се постигат с Bactojoy Femin в комбинация с Bactojoy Gastro Balance и Диетични пробиотични перли с натурален шоколад. Но какво представлява всеки от тях?
Bactojoy Femin подпомага грижата за женския организъм на няколко нива, благодарение на 5-те пробиотични щама, които съдържа. Има засилено влияние и върху пикочо-половата система и предпазва от нежелани бактериални инфекции и гъбички. В Bactojoy Femin се съдържа и екстракт от българска роза Дамасцена, известна като мощен антиоксидант. Тя влияе пряко върху работата на черния дроб и изхвърлянето на токсините от организма.
Bactojoy Gastro Balance е специално създадена формула с 50 милиарда активни бактерии, която подобрява храносмилането, освобождава стомаха от излишните газове и намалява подуването на корема. Справя се и със запека, който също е предпоставка за натрупването на излишни килограми. Обогатен е с телешка коластра и пчелно млечице, които освен че стимулират метаболизма, укрепват и защитните ни сили. Не на последно място, Bactojoy Gastro Balance е много подходящ и за мъжете, така че можете да го приемате заедно с вашата половинка.
Bactojoy диетични пробиотични перли с натурален шоколад са създадени специално за деца, възрастни, диабетици и всички останали, които са с ограничен прием на захар. Съдържат 3 щама живи бактерии, а захарта е заменена със 100% натурални подсладители – еритритол и стевия. Перличките могат да се приемат при всякакви хранителни режими, включително нисковъглехидратни и КЕТО диети. Само една лъжичка от тях засища желанието за сладко.

Как действа Bactojoy пакет „Отслабване“?

– Потиска апетита, като стимулира освобожаването на хормона за ситост.
– Ускорява метаболизма и способства усвояването на необходимите на женския организъм вещества и минерали.
– Регулира хормоналния баланс по естествен начин.
– Стимулира по-бързото и правилно изгаряне на мазнините.
– Спомага за естествената детоксикация на организма.
– Предотвратява задържането на течности и намалява подуването на корема.
– Увеличава защитните сили на организма.
– Подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите.
– Влияе положително върху настроението, тонуса и мотивацията за движение.

Не забравяйте, че сами по себе си и пробиотиците няма да ви помогнат да се справите с излишните килограми. Необходимо е да промените хранителните си навици и да се ориентирате към по-здравословен начин на живот. Дори да нямате възможност да спортувате, ходете пеша. Пийте поне по два литра вода на ден дори през зимата. И приемайте всеки ден Bactojoy. Ще се уверите сами, че отслабването никога не е било по-лесно и по-приятно.

https://bulgarbiotic.bg/article/otslabvaneto-lesno-i-priyatno-s-bactojoy

Вашият коментар