„Красиви в забързания свят“ е книга създадена от модела и инфлуенсър Емилия Иванова. В книгата ще намерите съвети и много рецепти свързани със здравословния начин на живот, които ще са ви от помощ в забързаното ежедневие. Дори и най-върлите скептици ще се убедят, че здравословното хранене не е някаква мистерия и недостъпна концепция. Всички рецепти са написани с цел те да са бързи, лесни и вкусни. Заедно с компанията за иновативни здравословни храни Leckar, създават тази книга с рецепти на принципа на нисковъглехидратния кето режим на хранене.

От човек, който дълги години е на модния подуим, Емилия решава да сподели как можем да поддържаме красотата си отвътре навън, чрез правилно хранене. С помощта на екипа на Leckar, и нейния съосновател и победител в предаването Hell’s Kitchen Украйна- шеф-готвач Дария Гросицкая, създават тези лесни и бързи рецепти.
Нещото, което не сме виждали досега в обичайните кулинарни книги е, че за всяка една рецепта са описани подробно хранителните стойности като калории, въглехидрати и т.н.

Подбирайки някои от любимите си рецепти, любопитни факти и полезна информация за здравословното хранене, Емилия ще ви направи част от невероятния свят на храната.

Вашият коментар