С обявяването на датата за идването на новата стрийминг услуга HBO Max у нас са ясни и датите на първите европейски сериали, които ще можем да гледаме под бранда Маx Originals.

Очакваме цели 11 оригинални продукции от стария континент – сериали и първи европейски реалити формати, като датите за шест от тях вече са ясни. Един от новите сериали е унгарският Доносникът. Историята в него е ситуирана в 80-те години, а в центъра й е 20-годишният студент и правителствен шпионин Гери. Премиерата е планирана за април, първи тийзър можете да видите тук:

В следващите два месеца премиера ще имат и три румънски продукции. Първата от тях е Рукс (Ruxx) и разказва историята на младо момиче, опитващо се да лавира между желаната кариера за голям строителен предприемач в Букурещ и личния си живот, който би я завел извън страната.
Продукции от северните ни съседи са също документалната лента, посветена на румънската музикална звезда Ирина РаймсПътят към дома: Ирина Раймс (Оn My Way with Irena Rimes),
с премиера след средата март и реалити формата Един истински певец (One True Singer), който очакваме в началото на април.

Сред продукциите от централна Европа са и полският криминален сериал След зимата (The Thaw), създаден от сценариста, стоящ зад хитовия сериал Глутница – Марта Шиманек. След зимата разследва криминален случай, след откриването на тяло на млада жена под топящ се лед. Потвърдена за старт през април е и чешката документална лайфстайл поредица Време за чешки! Задружни и лакоми (Czech it Out).

По-късно през 2022 очакваме още испанските Животът и всичко останало (Todo Lo Otro) и Гарсия! (Garcia!), датския Камикадзе (Kamikaze) и шведския Похот (Lust), както и румънското предаване за пътувания Wild Romania.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com