Българската фирма за производство на пробиотици „Булгар Биотик“ ЕООД, която преди няколко месеца спечели престижната награда „Фарма Бранд на годината“ за 2021 година, представи своя абсолютно нова линия продукти за международния фармацевтичен пазар на престижното изложение ISM, което се проведе от 30.01 – 02.02. 2022 г. в Кьолн, Германия.

Компанията бе избрана от Министерство на икономиката да представи българската държава в организираната от Агенцията за малки и средни предприятия проява, като най-иновативен бранд за производство на пробиотични продукти с шоколад. Изложението ISM е най-старото и престижно събитие в сферата на хранителната индустрия свързана с шоколад и хранителни добавки.Новата линия продуктите за международния пазар е наречена Bactology и се концентрира върху връзката на добрите бактерии и доброто здраве.

В ситуацията на изострената Covid криза, компанията спечели вниманието и интереса на чуждестранните дистрибутори и търговци и подписа ексклузивни договори за разпространение в Германия, Северна Македония и Австрия.Компанията „Булгар Биотик“ е собственост на бизнес дамата Мариета Захариева.

Вашият коментар