В официалният канал на Бони в YouTube и в социалните мрежи на певицата се появи тизйър към предстоящия проект на жената Жената Глас, както е наричана Бони.

С тийзъра, Бони повдигна завесата около новият си проект и така, меломаните могат да видят и чуят с какво ще ги изненада тяхната любимка много скоро.

„Черна котка“ – това е заглавието на красивият проект, който ще направи своята премиера по-рано отколкото очаквате. Само преди броени дни, Бони попита почитателите и последователите си какво биха искали да чуят и видят от нея, а повечето от коментарите бяха за красива балада. Е, точно с подобен проект любимата певица на малки и големи ще ги зарадва повече от приятно.

„Тази жена има неповторим глас!“, „Бони.. Точно това очаквах!“, „Покажи им как се пее с мощен глас“ – това са само малка част от коментарите под видеоклипа в YouTube канала на певицата, както и под видеоклипа в социалните мрежи.

Разбира се, ако искате да бъдете сред първите, които ще видят и чуят черна котка, можете да се абонирате за YouTube канала на Бони.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НА БОНИ ТУК

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com