Без съмнение, бижутерии „Aslan Gold“ се превърнаха в тотален хит не само в България, а и в Европа, както с високо качество на достъпна цена, така и с изключително модерен начин на работа.

Ако не можете да посетите някои от физическите им магазини – това вече не е проблем, защото с иновативният си подход към клиента, от „Aslan Gold“ са намерили начин да можете да разгледате артикулите чрез видео връзка. Използват се платформите Viber, Telegram и WhatsApp, а в социалните мрежи видеовръзката е възможна чрез Instagram или Facebook профила на „Aslan Gold“.

Последвайте „Aslan Gold“ навсякъде:

  • Facebook страница
  • Facebook профил
  • Instagram

„Aslan Gold“ разполагат с наистина богат избор бижута и аксесоари, които са идеален избор за подарък за скъп човек, както с повод, така и без. Любезните служители в магазина ще ви съдействат да направите най-добрият избор на място или онлайн. А добрата новина е, че доставките не се извършват само на територията на България, а и в Европа, което е изключително голямо удобство.

Работното време на „Aslan Gold“ в град Варна е от 8:30 часа до 19:30 часа всеки ден, а адресът на магазина е на улица „Дрин“ 53.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com