Дамски клуб www.womaninspiration.bg ви кани на първото издание за 2022 година ДМБС /Дамско Модно Бизнес Соаре/, което ще се проведе на 13.02.2022г в пет звездния „Гранд Хотел Милениум“ гр. София с oрганизатор Николай Стоянов от ивент агенция „Монарх“.

Събитието ще предложи няколко степенно вечерно меню за всички гости на соарето, приготвени от екипа на шеф готвача Жоро Иванов. Водещ на събитието ще бъде Иван Бъчваров. За отлично и приповдигнато настроение ще се погрижат гост DJ, Люба Илиева от X Factor, а момчета от театрална група “The Kings“ ще покажат новите си костюми. Партито ще продължи в казиното на хотела в пиано бар “Black & White” с гост изпълнител EDIS Асенов.

Озаглавено „Фестивал на виното и шоколада“, събитието ще се проведе в зала АЙНЩАЙН с фирми и гости като:
Застрахователна компания „Булстрад“, “Goto” – Jewellery & Diamonds www.gotodiamond.it
„V & A Glamour Beauty Salon” на Вeроника Стефанова,
“Galateya”- Петя Делчева – ортомолекулярен козметолог,
Лазерни салони за епилация – “Sapfir“ www.sapfir.bg,
Мария Спасова – представител на козметика „Христина“,
КS – Kалоян Славов – фитнес модел и треньор,
Клуб „Black & White“ www.palmsmerkur.com
Парфюми „КОдифе“ www.kodife.bg,
Торти „Енцо” и други.

Основна и атрактивна част от събитието ще бъде дегустация на безалкохолно шампанизирано вино просеко “Free Spirit” и белгийски диетичен шоколад – който може да бъде включен и в диета на елегантните дами.

Не на последно място модно ревю с кожени палта организирано от avis style ще грабне погледите на всички присъстващи с представяне на новите модели на агенция „Монарх“, подбрани на кастинг за годишните проекти. Атракции и подаръци няма да липсват за присъстващите.

Направи своята резервация. Стани част от това събитие на бизнес дамския елит на гр. София. Агенция „Монарх“ обяви и следващия свой бизнес проект за дами, а именно Фестивал на лалето, който ще се проведе на 07 март 2022 г. отново в Гранд хотел Милениум гр. София www.grandhotelmillenniumsofia.bg .

Вашият коментар