След сериозен здравословен проблем Адриана Николаева решава да се подложи Боуен терапия, като последен шанс за възстановяване на своето здравословно състояние. Скептично настроена , тя отива при Боуен терапевт, за да прекрати силните болки, които от години не спират да влияят на нея и не и позволяват нормален начин на живот.

Веднага след първата терапия, Адриана вижда напредък в здравословното и състояние , а след няколко терапии, болката напълно изчезва. Адриана е шокирана от „чудото“ което се случва с нея и решава да се запише на курс за Боуен терапевт. Целта и е да помага на хора със сходни проблеми , на хора като нея, търсели всякакви варианти, но без резултат.

В момента Адриана Николаева е Боуен терапевт, като е помогнала и продължава да помага на редица хора с различни заболявания.

Самата тя сподели , че Боуен терапията помага за различните видове главоболия. Тя споделя, че има различни видове главоболия и те имат различен подход на лечение.

„Боуен терапията не само помага за здравословните ни проблеми и подпомагането на по-бързо възстановяване, но и помага за един много често срещан проблем в днешно време – главоболието. Всеки човек в забързаното си ежедневие и стреса, получава редица заболявания, на които не обръща внимание. Много често младото поколение , страда от главоболие, изпива медикамент и то отшумява за кратко, като после отново се появява. При Боуен терапията , това главоболие може да изчезне завинаги. Подходът в Боуен се различава според вида главоболие и други съпровождащи проблеми, изпитвани от клиента. Някои се повлияват най-добре, когато се насочи работата към подобряване на общата стойка, а други изискват по-конкретни движения, щом тялото е балансирано. Някои хора чувстват облекчение само след няколко сесии. При други може да е необходимо по-продължителен курс на лечение, за да се повлияе на същинската причина за проблема и на по-дълбоко разположените тъкани в организма.„ – споделя Боуен терапевта Адриана Николаева.

Боуен терапия може да осигури облекчение за много видове наранявания и други здравословни проблеми, остри и хронични, дългогодишни и нови, както и да създава прекрасно чувство за релаксация.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар