На 15 и 16 януари Пампорово ще отбележи Световният ден на снега със снежен купон на открито, музика, забавни игри и томбола с награди. В събота празникът ще открият Керана и Космонавтите, а купона ще продължи с DJ сет и много забавления във фън зоната на ски център Студенец. В неделя снежният празник продължава с игри за малки и големи на открито. Празникът World Snow Day е инициатива на Международната ски федерация и има за цел да запали децата по зимните спортове.

Специална оферта с внушителните 40% отстъпка стартира до края на януари при онлайн резервации на pamporovo.me за нощувки в петзвездните хотели „Перелик“ и „Орловец“ за делнични дни неделя-четвъртък включително, а за дните петък и събота отстъпката е 25% при директна онлайн резервация.

Ски зони Пампорово и Мечи чал са в отлично състояние. Снежната покривка е 130 см, работят 14 писти и 12 лифтови съоръжения. Лифт карти и ски оборудване могат да бъдат закупени онлайн на pamporovo.me с отстъпки от 3 и 20%. За удобство и спокойствие на туристите са монтирани допълнителни pick-up станции за безконтактно получаване на лифт карти чрез сканиране на QR код.

Последвай събитието Зимен фест за актуална информация тук
https://facebook.com/events/s/winter-fest-pamporovo-2022/499676971470324/

Вашият коментар