Хип-хоп музиката в България има ново попълнение, което дава сериозна заявка да бори големите имена в гилдията. Неговото име е Стефан Александров, който се подвизава под псевдонима SST и се присъединява към Hustlegram Entertainment Agency, с представители Стефан Павлов и Стойчо Иванов – Stinki.

Стефан Александров или както вече се нарича SST е роден в София и е израстнал в софийското предградие Хаджи Димитър. Още от малък, усеща любовта си към музиката н знае, че един ден ще се занимава с музика и споделя, че в детството всичко се е деляло по братски и ако е имало за един – имало е за всички. Младият изпълнител допълва още, че музиката винаги го е мотивирала. А именно сега, когато вече реализира първият си проект „Златна София“, SST споделя че това е било и липсващата част, която да го прави завършен човек.

Към днешната дата, SST е с нагласата да представи нещо много различно на музикалният пазар в България.

Последвайте SST в социалните мрежи:

Facebook

Instagram

„Златна София“ е дебютният сингъл на SST, който направи премиера преди броени дни в YouTube канала на Kartela Records и вече се радва на топъл прием от слушателите на жанра. Нещо повече, меломаните споделят че са възхитени от високото ниво на проекта, а SST споделя, че няма да прави компромис с качеството на своята продукция.

Нещо повече, певецът има за цел да достигне най-високо качество на музика, текст, видеоклип и музикална продукция в България, каквато до момента не е създавана.

Ефектната визия на SST също допринася и Xartfive, на които SST е и рекламно лице.

За музиката на „Златна София“, младата надежда на рап музиката в България се довери на Стефан Павлов – Диаманди, а микса и мастеринга са дело на Стойчо Иванов – Stinki. За ефектното видео, STT е заложил на Стефан Павлов, а продуцент на проекта е Hustlegram Entertainment Agency.

Амбициите на SST далеч не свършват до тук! Той тепърва ще показва на какво е способен и с помощта на целият си екип, няма да разочарова меломаните, дори напротив – обещава да ги изненадва повече от приятно.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com