В края на годината певицата Бони изненада почитателите си с нов видеоклип на тоталния си хит „Време е“, след като първата версия на клипа бе изненадващо спряна.

Безспорно песента е сред най-големите хитове у нас, но безследно клипът бе стопиран от всички платформи. До този момент нито Бони, нито сръбският изпълнител Емир са коментирали темата. Наш репортер научи, че в основата стои скандал и некоректно отношение от страна на западните ни съседи.

Бони има подписан договор с автора на музиката Саша Лазич и дуетният й партньор Емир Джулович. Тя притежава правата на песента на български за България и Европа и е трябвало да я пусне в нейния канал. На своя глава сърбите издават видеото в тяхната платформа и не отчитат никакви средства на Бони, която има пълните права върху песента.

Песента натрупала страшно много гледания и при търсена на правата от българска страна, те решили да премахнат видеото. Бони в пълното си право е решила да представи песента в своя канал и всички платформи. Голяма изненада е, че този път видеото е различно от първоначалния си вариант. От сигурни източници научихме, че това е бил първият вариант на клипа, но сръбският изпълнител не се харесал и затова снимали втори път.

От сръбска страна подхождат некоректно с Бони още в самото начало. Докато тя прави песента, те я обещали и на друга нейна колежка. След това започнали да се оправдават, но с железния договор Бони успяла да стопира другия вариант.

Наши източници издадоха още, че сръбският автор и изпълнител са смразени и с певицата Адриана, с която изпълняват сръбския вариант на песента, носеща заглавието „Cipele“

Вашият коментар