Трепетно вълнение и празнично настроение са се настанили в сърцата ни. Избираме подаръци за близки и роднини и не пропускаме възможността да си доставим малко наслада и за нас самите! Красивата коса и маникюр са сред задължителните елементи на поддържаната дама за празниците. Господата не остават на заден план!

В салон Магама имаме предложение за всеки, така че нека да ви споделим какво сме ви подготвили за предпразничното ни бляскаво настроение за неповторимо парти!

Блясък на макс!

Вечерните партита са истиснко предизикателство за дамите, които искат да впечатлят! Дългите коси са в апогея си и освен дължина тук залагаме на обем с леки вълни. Комбинирайте с диадема или тиара с камъни или голяма шнола. Това ще добави допълнителен разкош към вашата прическа! Хит ще са пригладените коси от едната страна, на която има нанесен брокат съчетан с цвета на тоалета!

Ако това е твърде много за вас, поставете лек спрей за блясък за косата!

Не забравяйте цветните акценти в косата. Варианти за цветни кичури или само няколко цветни стикери могат да направят косата ви истинска сензация.

Празничната си визия е подходящо да комбинирате с елегантен маникюр, който не е задължително да е с огромна дължина. Предпочитанията са за по-къси, но добре оформени нокти отново с много брокат в комбинация в различни нюанси на червеното или пък сребристо. Няма да направите грешка ако носите нюд с леки отблясъци.

Както започнахме така и продължаваме, блясък е мотото на тези празници, от декорацията през цялостната ви визия!

Ако все още се чудите какво да вземете за подарък, четка за разресване на удължения за коса е напълно подходящ избор. Златната четка на Kadiffe е луксозен избор, от който всяка дама която цени удълженията си за коса ще хареса!

За господата препоръчваме добре оформени коси с повече дължина и допълнени с много брилянтин, като истински филмови герои на червения килим.

Ако имате затруднения за постигането на такава визия, ви препоръчваме да се възползвате от малките помощници за това, а именно микро косъмчета за запълване на плешиви зони и уплътняване на естествената ви коса!

Ние от салон Магама сме винаги до вас по пътя на вашата красива визия!
Пожелаваме ви незабравими празници изпълнени с топлина, с най-любимите ви същества и да приветстваме с камбанен звън и шампанско следващата 2022 година!

Салон Магама 0898777740 или 070090074
magama-shop.commagama.org

Вашият коментар