Енергията от бенефиса – спектакъл “СЪН” се премести от “Арена Армеец” в нощния бар на х-л “Милениум” в София, качена на крилете на една сбъдната мечта(видео Лорета Яньоватекст – Юлиана Кесарова), информират от PRofile International.

ВИЖ ВИДЕО ТУК

Няма по-сладко нещо от това да видиш мечтата си сбъдната, особено когато си положил много усилия за нейното осъществяване. Това усетихме, всички, които имахме щастието да се докоснем до един сбъднат „СЪН“ и вече знаем, че няма сила, която да спре този, който искрено желае нещо и полага огромен труд, за да го постигне!След урагана от емоции, който спектакълът-бенефис „Сън“ предизвика, всички главни героини с половинките си, треньори, ръководство, членове на УС, треньорска и съдийски комисии, официални гости, продуценти на спектакъла бяха поканени от собственика на Palms Bet и Palms Music на After Party коктейл в бара на х-л “Милениум”. Господин Борисов и Palms music подсигуриха финансирането на грандиозния спектакъл.

БФХГ и Диамантите ни поднесоха мил подарък на г-н Борисов, а той изказа своето огромно възхищение от преживяванията по време на вълшебната нощ и видимо развълнуван и трогнат обяви, че това може би ще е началото на един нов съвместен проект.Гости на партито бяха и верните испански фенове на ансамбъла, които бяха и специални гости на бенефиса. Те носеха своите букви Q U E E N S, които вдигнаха и на бенефиса, така, както правеха в залите по света! На входа на хотела три огромни и уникални статуи с пози на Неви, Катрин и Боряна чакаха гостите, които останаха силно впечатлени от великото изкуство на скулптора Александър Давидов.

Той също присъстваше и на бенефиса, и на партито. Най-накрая, най-големият виновник за чудото, на което всички станаха свидетели в “Арена Армеец”, незабравимия бенефис се появи, Калоян Лалев – Кайо и обра овациите на присъстващите.Сияещите от щастие диаманти бяха със своите половинки и превзеха дансинга. С любимия си Наско беше и президента на БФХГ Илиана Раева.

Истинско шоу сътвори на дансинга членът на УС, председателят на комисията за масов спорт и президент на клуб “Академик” Мариета Дукова.Старши-треньорът на ансамбъла Весела Димитрова оправда името си „Мадам Риск“ и заедно със сърцатия ни фотограф Анна Недкова и треньора в национален отбор жени Валентина Иванова превзеха микрофоните и пяха с огромно удоволствие и хъс!

Със свое изпълнение поздрави всички и дъщерята на старши-треньора на националния отбор – девойки (индивидуално) Райна Тошева.Сред изискани питиета и хапки, всички дадоха воля на щастието, което изпитваха и се забавляваха до ранни зори.А нашите шампионки и екипът, който работи с тях, показа, че се весели така, както и тренира – по шампионски и на макс!

Те оставиха сърцата си на килима и правеха това във всяко състезание, показаха на света България в най-красивата и светлина и това прощално парти всъщност ще се окаже първата стъпка към новото начало в живота на всяка една от тях, допълват от PRofile International.

Вашият коментар