На музикалния небосклон се появи нова певица, която има амбициите да се превърне в новата фолк звезда на България.  Решила е да не ползва псевдоним, а да заложи на истинското си име Валентина. Нейната дебютна песен „Ничия любов“ се радва вече на значителен интерес. 

Валентина е решила да върви по пътя към славата сама, без да се доверява на музикални компании. „Продуценти в България не съществуват вече, затова е безсмислено да подписвам договори. Но да видим, в бъдеще може някоя фирма да ме изненада приятно и да промени тази моя нагласа“, обяснява тя. 

Новото попълнение в шоусредите е завършила професионална гимназия по дизайн. Била е в един клас с известния гримьор Микеле, който се е подрижил и за визията й в клипа.  

Музикалния си талант Валентина наследява от баща си, който е свирел на китара. Тя също е ходила на курсове по китара и пиано, но не се чувства толкова уверена с музикалните инструменти. 

Певческият й талант е забелязан първо от неин приятел, а след това и родителите й обръщат внимание, когато я чуват да си тананика под носа известна песен на Тина Търнър.

Вашият коментар