Ексцентричният певец и композитор от български произход АЛЕК САНДАР приключва 2021 година с нов албум, който съдържа пет ремикса на хитовата му песен от това лято MYM (Me, You and the Moon).  

Ремиксите включени в албума са в стиловете EDM, Tropical House, Techno & RnB, като всеки един от тях е направен от различни международни продуценти. Сред тях са имената на популярните американски продуценти Ryos, Nomad, както и българския EDM продуцент Nic Toms. Албумът може да бъде открит и в световните стрийминг платформи, а първите отзиви идват от диджей, които споделят, че с удоволствие ще включат ремиксите в своите сетове.

Албумът излиза и с нова версия на видеоклипа, която е направена от Nic Toms и може да я видите тук:

 https://youtu.be/v7hO8jaTGUc

АЛЕК САНДАР отчита успешна 2021 година защото пусна 4 сингъла –  „Terra“,  „Keep Waiting“, „MYM“ (Me, You and the Moon) и  „Paradise“, които бяха представени от различни лейбъли за България, Европа и САЩ и му дадоха още повече увереност, че музиката която прави докосва и предизвика интерес сред многобройните му почитатели у нас и в чужбина. Певецът поздравява всички свои фенове с този ремикс албум по повод предстоящите празници и се надява скоро да бъде в България!

Вашият коментар