Светлозар Христов – Заро представи новият си музикален проект, с който дава сериозна заявка да се наложи на музикалният пазар.

„Празнична наздравица“ е третият фолклорен проект на Заро, а съдейки по приема на меломаните и положителните отзиви, определено целият екип е свършил повече от перфектна работа. Благодарение на финансовата помощ на Национален фонд „Култура“, проектът „Празнична наздравица“ е осъщевен.

Добрата новина е, че „Празнична наздравица“ ще се ротира не по една, а по цели две музикални телевизии, а именно „Планета Фолк“ и „Фен Фолк ТВ“.

Светлозар Христов – Заро не спира да изненадва меломаните и да ги радва с качествени проекти. Разбира се, младият изпълнител няма да се ограничи с песни в една стилистика и определено можем да очакваме доста интересни неща.

Музиката и аранжимента към „Празнична наздравица“ са дело на Ангел Евтимов, а текстът е колаборация между Светлозар Христов – Заро и Пейо Пеев. Видеоклипът е дело на „Авеникс“. За танцовият състав и хореографията, Заро е заложил на „Веселяци“, с които изпълнителят работи за пореден път.

Локацията на видеоклипа е винен и спа комплекс „Старосел“, но снимките на клипа са се отлагали доста време, но въпреки всичко, видеото е заснето в мрачен и дъждовен ден. Без значение от времето, видеото и песента носят голямо настроение и по всичко личи, че „Празнична наздравица“ ще се превърне в тотален хит. Разбира се, интересни случки не са липсвали, но за тях, можете да прочетете тук.

Заро е повече от доволен от крайният резултат, а по всичко личи че меломаните са на същото мнение.

Съвсем скоро, очаквайте „Празнична наздравица“ в дигиталните платформи за слушане на музика.

Вашият коментар