Светлозар Христов – Заро представи новият си музикален проект, с който дава сериозна заявка да се наложи на музикалният пазар.

„Празнична наздравица“ е третият фолклорен проект на Заро, а съдейки по приема на меломаните и положителните отзиви, определено целият екип е свършил повече от перфектна работа. Благодарение на финансовата помощ на Национален фонд „Култура“, проектът „Празнична наздравица“ е осъщевен.

Добрата новина е, че „Празнична наздравица“ ще се ротира не по една, а по цели две музикални телевизии, а именно „Планета Фолк“ и „Фен Фолк ТВ“.

Светлозар Христов – Заро не спира да изненадва меломаните и да ги радва с качествени проекти. Разбира се, младият изпълнител няма да се ограничи с песни в една стилистика и определено можем да очакваме доста интересни неща.

Музиката и аранжимента към „Празнична наздравица“ са дело на Ангел Евтимов, а текстът е колаборация между Светлозар Христов – Заро и Пейо Пеев. Видеоклипът е дело на „Авеникс“. За танцовият състав и хореографията, Заро е заложил на „Веселяци“, с които изпълнителят работи за пореден път.

Локацията на видеоклипа е винен и спа комплекс „Старосел“, но снимките на клипа са се отлагали доста време, но въпреки всичко, видеото е заснето в мрачен и дъждовен ден. Без значение от времето, видеото и песента носят голямо настроение и по всичко личи, че „Празнична наздравица“ ще се превърне в тотален хит. Разбира се, интересни случки не са липсвали, но за тях, можете да прочетете тук.

Заро е повече от доволен от крайният резултат, а по всичко личи че меломаните са на същото мнение.

Съвсем скоро, очаквайте „Празнична наздравица“ в дигиталните платформи за слушане на музика.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com