Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

В категория ,, Бижута със скъпоценни камъни” наградата отиде при ,,Shemay Diamond”, като представителите на марката предоставиха блестяща диамантена колекция, доставена от Интернационално изложение за бижута в Бахрейн, специално за събитието.

Shemay Diamond развива своите позиции в областта на диамантените бижута с всяка изминала година. Извежда своите проекти на международния пазар, като всяка година участва в най-важните изложения на бижута в света. Със своите офиси в чужбина марката следи отблизо тенденциите в бижутерията и отразява модата с новите си модели.

От 1986г наследявайки опита на семейството, занимаващо се с бижута и добавяйки иноваторски похвати към него, Shemay Diamond създава модерни дизайнерски шедьоври, като следи последните модни тенденции в света и създава богати колекции от диамантени бижута с високо качество!
Shemay предизвиква представа за специален, завладяващ, ценен подарък! Диамант за Вас и Вашите близки, със своя опит в диамантената индустрия, различни дизайни, надеждност и следпродажбено обслужване!

Shemay Diamond работи със специално избрани диаманти с перфектна шлифовка, високо качество и сертификат от HRD-Антверпен, GIA и International Diamond Laboratory. Shemay Diamond предлага богат избор, експертно мнение и професионален съвет при избор на инвестиционен диамант.

Вдъхновени от изискания стил и великолепния блясък, Shemay създава за Вас удивителни диамантени бижута със скъпоценни камъни от най-високо качество. В колекциите на Shemay Diamond ще откриете бижута от различни категории, както за всекидневно носене в подходящ бюджет, така и за специален подарък. Бижутата са изработени от злато от висококвалифицирани майстори златари с дългогодишен опит.

Диамантите са ценни, точно както човешките взаимоотношения са ценни и са Вашето удовлетворение за най-близкия Ви човек!

Shemay Diamond – ценна инвестиция за бъдещето!

Центраният офис на марката, както за България, така и за Европа се намира в град София. В бутик Shemay Diamond ул.Солунска 36 може да разгледате прекрасната колекция бижута, както и да посетите уебсайт:
https://shemaydiamond.com

Вашият коментар