Един от почетните победители в категория Български натурален продукт на годишното издание на Fashion&Business Awards 2021 е българският производител на мед Top’s honey. Марка, която от създаването си популяризира и иска да привлече повече гласност за качествата на 100% натуралните си продукти.

Във философията си са убедени, че когато медът се произвежда в хармония с природата, действа благоприятно на всички сетива. Top’s honey преследва една цел и тя е да произвежда пчелен мед при най-естествени условия, с което поставят и най-висок стандарт за качество в бранша. Това означава готовият продукт да бъде 100% натурален, без примеси, без добавки, метода на добив да бъде щадящ към пчелите, а районите на отглеждането им екологично чисти.

Top’s honey първи създават уникални по рода си медени комбинации с висококачествени добавки като мед с трюфел, мед с люта чушка Кайен, мед с ядкови тахани и доказал се като най-добрия имуностимулатор мед с джинджифил и куркума. Гарантират произхода на продуктите, които влагат в рецептите на медените си бурканчета и ПАЗЯТ БЪЛГАРСКИЯ МЕД.

Преди няколко месеца представят и най-новата им серия продукти обединени под бранда Top’s honey Health, а именно висококачествени клееви тинктури, без аналог на българския пазар. Уникалната им технология включва сироп от фурми, който освен, че носи ползи за организма, многократно по-дълго задържа прополиса върху гърлото или носната лигавица. Клеевите тинктури на Top’s honey са единствените на българския пазар, които се предлагат в различни вкусове.

Брандът следва мисии, които имат за цел да информират потребителите за ползите на меда и увеличат консумацията на мед в ежедневието на българина! Следват мотото МЕД ВСЕКИ ДЕН.

Компанията обхваща всички процеси в производството ОТ ПЧЕЛНИЯ КОШЕР ДО БУРКАНЧЕТО МЕД. Към момента разполагат с над 3000 кошера, разположени в екологично чисти места на Предбалкана. Единствени в България разполагат с най-съвременната техника за мобилно пчеларство, която позволява транспортиране на пчелните кошери до места с по-медоносна растителност. В допълнение произвеждат пчелни майки с добри наследствени качества, както и пчелни отводки.

Официалното създаване на пчеларската им ферма е през далечната 2009 година, като до тогава вече успешно от години са развивали пчеларството в североизточния регион. Цялата фамилия Топалови е от потомствени пчелари. Любовта им към пчелите е нещо, което се предава по наследство. Така през тези години до днес успяват да създадат модерно стопанство, което развиват с опит и нов различен поглед към традициите в пчеларството.

Доверете се на натуралните български продукти!

Вашият коментар