Един от почетните победители в категория Български натурален продукт на годишното издание на Fashion&Business Awards 2021 е българският производител на мед Top’s honey. Марка, която от създаването си популяризира и иска да привлече повече гласност за качествата на 100% натуралните си продукти.

Във философията си са убедени, че когато медът се произвежда в хармония с природата, действа благоприятно на всички сетива. Top’s honey преследва една цел и тя е да произвежда пчелен мед при най-естествени условия, с което поставят и най-висок стандарт за качество в бранша. Това означава готовият продукт да бъде 100% натурален, без примеси, без добавки, метода на добив да бъде щадящ към пчелите, а районите на отглеждането им екологично чисти.

Top’s honey първи създават уникални по рода си медени комбинации с висококачествени добавки като мед с трюфел, мед с люта чушка Кайен, мед с ядкови тахани и доказал се като най-добрия имуностимулатор мед с джинджифил и куркума. Гарантират произхода на продуктите, които влагат в рецептите на медените си бурканчета и ПАЗЯТ БЪЛГАРСКИЯ МЕД.

Преди няколко месеца представят и най-новата им серия продукти обединени под бранда Top’s honey Health, а именно висококачествени клееви тинктури, без аналог на българския пазар. Уникалната им технология включва сироп от фурми, който освен, че носи ползи за организма, многократно по-дълго задържа прополиса върху гърлото или носната лигавица. Клеевите тинктури на Top’s honey са единствените на българския пазар, които се предлагат в различни вкусове.

Брандът следва мисии, които имат за цел да информират потребителите за ползите на меда и увеличат консумацията на мед в ежедневието на българина! Следват мотото МЕД ВСЕКИ ДЕН.

Компанията обхваща всички процеси в производството ОТ ПЧЕЛНИЯ КОШЕР ДО БУРКАНЧЕТО МЕД. Към момента разполагат с над 3000 кошера, разположени в екологично чисти места на Предбалкана. Единствени в България разполагат с най-съвременната техника за мобилно пчеларство, която позволява транспортиране на пчелните кошери до места с по-медоносна растителност. В допълнение произвеждат пчелни майки с добри наследствени качества, както и пчелни отводки.

Официалното създаване на пчеларската им ферма е през далечната 2009 година, като до тогава вече успешно от години са развивали пчеларството в североизточния регион. Цялата фамилия Топалови е от потомствени пчелари. Любовта им към пчелите е нещо, което се предава по наследство. Така през тези години до днес успяват да създадат модерно стопанство, което развиват с опит и нов различен поглед към традициите в пчеларството.

Доверете се на натуралните български продукти!

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com