Само преди броени дни, красивата и талантлива участничка в „Мастър Шеф“ Анна Кръчмарова, стана майка за трети път.

Анна Кръчмарова е по-популярна като Анна Стефанова, но през лятото тази година, родната красавица се омъжи и прие фамилията на своят съпруг.

Третата рожба на Анна Кръчмарова е момиченце, което ще носи името Йоана. Първите две деца на Анна са момчета, но ето че Мисис България Европа 2017 вече е горда майка и на момиченце. Йоана тежи 3 680 грама, и е висока 51 сантиметра.

Развълнуваната майка сподели два кадъра в социалните си мрежи, с които докосна своите приятели и последователи, които събраха голям брой харесвания и положителни коментари.

„Днес е вълшебен ден и дълго мечтан, защото се роди Йоана, добре дошла! Обичаме те, Мама и Тати. Специални благодарности на д-р Кирякова и екипа на неонатологията на болница Токуда“ – това гласи публикацията на Анна в социалните мрежи.

Припомняме ви, че Анна Кръчмарова стана носител на титлата „Мисис България Европа“, седем месеца след като роди своето второ дете. Анна бе върнала перфектната си фигура и успя да пребори конкурентките в Гибралтар през 2017 година.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com