Красавицата получи приза си на бляскава церемония, която събра под шапката си не едно а цели две събития – „Business and Fashion Awards” 2021 и „Знаменитост на годината“ 2021.

Емилия грабна статуетката и погледите на всички присъстващи със стилната си визия, като за пореден път затвърди статута си на любимото Инстаграм фешън гуру.

Тя благодари на организаторите и на последователите си и обеща да направи социалните си мрежи още по-вдъхновяващо място през идната година, където освен модни трикове, можете да откриете и полезни съвети за пътеществия, които са любимото хоби на моделката. Скоро ще сподели едно екстремно преживяване, което и предстои в държава-съседка, а ние обещаваме първи да отразим какво е то. Очаквайте подробности скоро!

Facebook Comments Box

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com