Бляскавата церемония “Знаменитост на годината” се завръща и тази година с голям брой номинирани за престижните награди.

Д-р Паям Форгани на 25г. от Австралия, спечели наградата на “Знаменитост на годината” в категория “ Успешен млад стоматолог”. Той е настоящ член на Българската Ортодонтска Общност и е регистриран в Ирландски Зъболекарски Съюз (Irish Dental Council).
Д-р Форгани специализира Ортодонтия в Медицински Университет София – Факултет по дентална медицина. “

Тази награда не е за мен, а за всичките пациенти и колеги, които ме подкрепиха през тези трудни години. Искам да остана в България, въпреки многото възможности за работа в чужбина и в Австралия. България е една прекрасна държава и има специално място в моето сърце”, споделя д-р Форгани.

Успешният млад стоматолог планира скоро да открие свой собствен кабинет в центъра на София. Д-р Форгани владее свободно Български, Гръцки, Турски, Персийски, Английски и Френски език.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар