Естетичен център REINA бе удостоен с наградата “Естетичен център на годината” на престижните награди “Business & Fashion Awards 2021”, които се проведоха в София на 29 ноември с тържествена церемония в х-л Маринела. Наградата се връчва за особено високи постижения и стандарт на работа в сферата на естетичните процедури.

“Сигурна съм, че този приз ще ни даде допълнителен стимул да продължаваме да работим с иновациите в индустрията на естетиката и да доставяме на клиентите си най-качествените процедури и обслужване”, заяви собственикът у управител на REINA Aesthetic Дени Радева, която прие наградата. Тя допълни, че тази награда не е само за REINA, а и за всички клиенти на естетичния център, които подкрепят и се доверяват за своята визия именно на REINA Aesthetic. “Ние сме тук и сме успешни заради хората, които вярват в нас”, добави още Дени Радева.

По време на събитието „Business & Fashion Awards 2021” беше организиран и благотворителен търг за набиране на средства за фондация “Искам бебе” и каузата им за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми, които искат да имат дете. Естетичен център REINA дари ваучер за процедури на стойност 500 лв., който бе разигран при наддаването, за каузата.

REINA Aesthetic е един от най-реномираните естетични центрове в София, като акцентира върху неинвазивните естетични процедури. Центърът отпразнува своя първи рожден ден през юни тази година, но вече може да се похвали с множество доволни и верни клиенти и страхотни препоръки. В портфолиото си предлагат процедури с апарати от последно поколение като лазерна епилация, антицелулитни процедури, криолиполиза, хидрафейшъл и други.

Вашият коментар