Българската туристическа компания Airtickets (ЕърТикетс), предлагаща богат избор от почивки, круизи и самолетни билети до различни дестинации в Европа и света, стартира нова услуга за всички свои клиенти. Вече е напълно възможно да резервираш своя самолетен билет с опция за плащане до 24 часа след резервацията.
Тъй като цените в сектора са динамични и се променят, компанията дава възможност за фиксирана резервация без обвързване с плащане на момента, като по този начин се гарантира запазването на резервационната цена, в рамките на до 24 часа.

„Това е едно удобство за всички наши клиенти, които не са сигурни, че ще могат да отпътуват или предвид пандемичната обстановка няма да бъдат променени мерки за влизане в друга страна“, съобщават от мениджмънта на компанията.
Интересът към тази иновативна услуга е наистина голям. След направено проучване с фокус група от 1000 човека, 89,9% от анкетираните отговарят, че са склонни да закупят своя самолетен билет с опция плащане до 24 часа. Останалите 10,1% отговарят, че предпочитат да на направят покупката веднага.

Тази иновация и технологично решение е от важно значение не само за развитието на туристическия бранш, но и са сред отличителните белези за удобство и комфорт за всеки клиент. За потребителите на туристически услуги, Airtickets (ЕърТикетс) предлага опцията „Самолетен билет на изплащане“, възможно с TBI.

Снимка: Сайт AirTickets

Вашият коментар