Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

Цвети Разложка си тръгна със статуетката за знаменитост на годината в категория „Успехи зад граница“. За никого не беше изненада, че именно Цвети грабна този приз. Тя е успешен български модел и носител на редица престижни титли от конкурси за красота в България и чужбина. Носител е и на приза „Знаменитост на годината“ 2020. Цвети е и първата Лейди България, а от няколко години е и собственик и организатор на световния конкурс „Lady Universe“, както и на наградите „Business & Fashion Awards“.

Заслугите на Цвети са неоспорими и затова съвсем очаквано тя спечели една от най-важните награди на „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. Не могат да се изброят всички успехи на Цвети, но със сигурност нейното име е важно и оценено в световния моден елит. Още едно доказателство за това е, че Цвети Разложка е канена на редица модни събития, конкурси, фестивали и ревюта по цял свят. Тя често журира в престижни конкурси като „Мис Русия“, а след наградата „Успехи зад граница“ със сигурност ѝ предстоят още много постижения и отличия. По време на церемонията по връчване на статуетките на ,,Знаменитост на годината” 2021, Разложка обяви че предоставя патентите си за ,, Business & Fashion Awards” и ,,Lifestyle Awards” на г-н Християн Гьошев. За безупречната визия на Разложка по време на бляскавата церемония се погрижиха от модна марка ,,Andrews”.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар