Хитовият музикален изпълнител Силвестър Матеев – Силвър бе забелязан в топ столично заведение броени дни след премиерата на най-новата му песен. Силвър избра да посети Djanam Steak House, където отпразнува успеха на дуетното си парче със Софи Маринова. Посещението му, разбира се, не остана незабелязано. Изпълнителят реши да позира пред обективите досущ като една сензация в социалните мрежи. Става въпрос за не кого да е, а за шеф Нусрет Гьокче. Ако истинското му име не ви говори нищо, то със сигурност сте чували за Сол Бей – турския шеф-готвач и притежател на веригата лукозни стекхаусове „Nusr-Et” с обекти по цял свят. Камерите уловиха как Силвър прави култовия жест на Нусрет – поръсването със сол. Изпълнителят блесна със своята артистичност, влизайки в кожата на Сол Бей, и обра овациите на всички в заведението, а и в интернет. 

Силвър качи снимката в Instagram профила си с текст „Chef Silver” и веднага заваляха харесвания. Ролята на шеф-готвач наистина му отива, а и няма как да е другояче, след като е избрал не кой да е стекхаус, а Djanam Steak House. Това е единственият български стекхаус в престижната класация „TOP 50 steaks in Europe“. Рецептата за успех на Djanam Steak House се крие в премиум селекцията от крехко месо, приготвено с майсторство, гарнирано с ароматни подправки, разнообразие от свежи салати и щателно подбрани вина. Няма как да не отбележим и невероятните десерти от традиционната и модерна турска кухня, световното ниво на обслужване и приказно уютната атмосфера. Неслучайно Djanam Steak House е известен като месния рай на София. 

Не трябва обаче да забравяме и повода, поради който Силвър посети Djanam Steak House. Той реши да се награди с вкусен стек заради успеха на дуета си със Софи Маринова, чиято премиера се състоя преди броени дни в youtube канала на Fantasy Group Media. Парчето носи заглавието „Ако можеше“ и беше очаквано с голямо нетърпение от феновете на изпълнителите още откакто Силвър загатна за него преди няколко седмици. Е, дългото очакване свърши и още в първите часове след излизането си видеоклипът имаше стотици хиляди гледания, а положителните коментари не спираха да валят. Това е първото съвместно парче на двамата изпълнители, но се надяваме да не е последното. Гласовете им се преливат толкова добре, че се получава нещо много красиво, което си заслужава да бъде слушано отново и отново. Не е изненада, че от премиерата си на 27 ноември видеоклипът има вече половин милион гледания и те се увеличават всяка секунда. Силвър и Софи Маринова за пореден път доказаха своя професионализъм и талант. „Ако можеше“ е една песен, изпълнена със смисъл и различна от повечето парчета, които излизат напоследък. Феновете я сравняват със стихотворение, в което всеки стих докосва по най-дълбокия и прочувствен начин. Музиката, текстът и аранжиментът са дело на самия Силвър, а ние вече нямаме търпение да чуем песента на живо.

Вашият коментар