Часове преди премиера на новият проект на Антонио „Твоите сълзи“, София осъмна с над 10 билборда с ликът на изпълнителя на фирма „Пайнер“.

На билбордите Антонио не е сам, а компания му прави очарователната Гергана Райчевска, която изпълнява и главна женска роля в новото видео на младото острие на фирма „Пайнер“.

Припомняме ви, че Антонио стартира музикалната си кариера в края на януари, тази година, а публиката го прие повече от радушно. След успеха на „Идвам да те взема“ с участието на Таня Маринова, Антонио представи „Стая за игра“, а малко след това и колаборацията му с Лорена „Не се търпи“.

Антонио е сред най-продуктивните изпълнители тази година, а всеки проект е коренно различен от предходният.

„Твоите сълзи“ обаче е може би най-високо оценената песен от меломаните, а изненадите тепърва предстоят. Първата от тях е, че Антонио вече може да се похвали със свое електронно наргиле с името ANTONIO13, което е без никотин, предвид годините на неговите почитатели. То е в колаборация с популярен бранд и се предлага с вкус на зелена ябълка, а в клубовете ще бъдете повече от неотразими заради невероятният светещ дизайн.

Разбира се, почитателите на Антонио ще могат да се докоснат до лимитираното електронно наргиле както в търговски обекти, така и на предстоящите клубни участия на Антонио през месец декември.

Графикът на изпълнителя е препълнен, а интересът към Антонио е повече от голям. Припомняме ви, че Антонио бе единственият приятел на Денис Теофиков, който отмени своите професионални ангажименти за 40 дни. Много негови колеги отмениха изявите си, но единствено Антонио от личният кръг на Денис Теофиков отмени всичките си ангажименти. Въпреки че Антонио е в началото на кариерата си и интересът към него е голям, младата надежда на „Пайнер“ почете своят приятел.

Нещо повече, Антонио дори посвети татус на Денис Теофиков, с което увековечи тяхното приятелство, което ще бъде вечно.

Вашият коментар