Rakia and Spirits Fest Sofia отново ще събере под своя покрив ракии и спиртни напитки от Балканите и света. Фестивала е идеалната възможност производители и вносители да покажат своите нови продукти на любители, фенове и професионалисти. Хубавото е, че можете да опитате различни ракии и спиртни напитки събрани на едно място.

Датите на Rakia and Spirits Fest Sofia 2021

Само през първия уикенд на декември от 4 до 5 декември 2021 в зала 6 на НДК
от 12,00 до 20,00 часа, със спазване на VTR Covid-19 протокол.

Какво да правите на фестивала?

Тук можете да опитате всякакви видове ракия, както и други спиртни напитки. Авторски ракия-коктейли за любителите на неочакваните вкусове ще се приготвят на място.

Ще има напитки които да задоволят дори и най-претенциозния вкус.

Дегустацията не е безплатна и има входни билети:

Цената е различна в зависимост дали искате да посетите събитието за един или два дни.

Билети за Rakia and Spirits Fest Sofia 2021 може да закупите от www.eventim.bg или на място на събитието.

➢ Еднодневен билет – 20 лв включващ : дегустация на ракии и спиртни напитки + 3 бр. токена за ексклузивни напитки + стъклена брандирана дегустационна чаша+ минерална вода

➢ Двудневен билет – 30 лв включващ : дегустация на ракии и спиртни напитки + 5 бр. токена за ексклузивни напитки + стъклена брандирана дегустационна чаша + минерална вода

Опитайте традиционни балкански мезета

Участие ще вземат традиционни ястия без аналог на пазара с изключително качество и вкус познат на поколения, по стари рецепти. На място освен да ги опитате ще може и да си ги закупите.

Пазарувайте предколедно

Осигурена е търговска зона от фирма Меик 98 с цени на производители за всеки, решил да зарадва близки и приятели с качествени и оригинални напитки за предстоящите празници. За някои ще бъде спомен, за други подарък за любими хора.

Правете снимки и се тагвайте #rakiafestsofia

Това, което можете да снимате са бутилките с различни форми, щандовете с ракия и спиртни напитки и най-важното усмихнатите и сърдечни хора зад щанда, които са дошли тук именно заради вас!

Запознайте се с хората зад щандовете и разпитайте за напитките!


Участниците са много мили хора така че, не се страхувайте и се приближете, ще се радват да поговорят с вас и най-вероятно ще споделят някоя и друга тайна за напитките.

“Конкурс за най-добрите ракии и спиртни напитки на фестивала”

Преди събитието ще се проведе “Конкурс за най-добрите ракии и спиртни напитки на фестивала” организиран съвместно със Съюза на енолозите в България, като резултатите ще бъдат обявени в първия ден на фестивала.

Rakia and Spirits Fest Sofia ще е VTR събитие

Ще могат да присъстват само ваксинирани (V – vaccinated), хора, представили отрицателен тест (T – tested) или доказателство за преболедуване (R – recovered).

На територията на НДК започна работа постоянен мобилен лабораторен пункт за тестване. Той се организира съвместно от НДК и МДЛ Цибалаб ЕООД. Намира се вътре в сградата, а входът е през Билетен център в ляво.Работното време е всеки ден (вкл. събота и неделя) от 16:00 до 19:30 часа.

Ще се правят бързи антигенни тестове на цена от 10 лв., както и ПСР тестове.
Приоритетно ще се обслужва публиката на събитията и пространствата в НДК.

Rakia and Spirits Fest Sofia апелира за разбиране и спазване на въведените мерки, за да пазим взаимно здравето и живота си и да се наслаждаваме дълго на любимите ни събития и емоции!

Сигурни сме, че вече знаете, че Ракията се приема доста сериозно в България и на Балканите
сега трябва само да дойдете и да го видите сами!

За да сте достатъчно хидратирани, водата се осигурява от изворна вода EGO!

Допълнителна информация за Rakia and Spirits Fest Sofia 2021 ще намерите на официалната ни Фейсбук страница: Rakia and Spirits Fest Sofia

За повече информация може да пишете на електронен адрес: expoteamltd@gmail.com
или на тел. 0888 330586 Илияна Дановска

Всички алкохолни напитки, които се предлагат на фестивала са достъпни само за пълнолетни лица
над 18 години.

Организаторите, производители и официалните представители на марките апелират да се консумира отговорно и с мярка!

Вашият коментар