Любима татуировка, перманентни вежди или устни ежедневно добавяме частици красиви елементи по нашето тяло. Изработката и времето, в което се наслаждаваме на тези красоти минава и след време това което виждаме в огледалото въобще не ни харесва. Татуса е леко помътнял, неясен, перманентния грим може да придобие друг цвят в следствие на изхвърляне на пигменти от кожата.

Какво да направим? Ретуш или премахване на пигмента?

Най-добре първо да направите консултация със специалист в перманентния грим. Технологиите напредват и тяхното приложение в козметичните услуги са все по-големи и по-големи.

Когато става дума за премахване на стар перманентен грим, корекция на форма на вежди или изсветляване на много тъмен перманентен грим специалистите от салон Магама препоръчват работа с най-новите козметични продукти за извличане на пигмента от кожата.

Извличането на пигмента става посредством въвеждане на специален серум в кожата, който буквално абсорбира като гъба и извлича на повърхността пигмента от кожата. Работи се на ниво дерма, за което трябва професионална прецизност.

След обработката на зоната, от която сме извлекли пигмента е необходимо време, кожата да се възстанови и да има пълна ексфолиация на мястото, за да се прецени и назначи последваща процедура.

В рамките на една процедура може да се третират цели вежди или само конкретна част от тях при корекция на форма.

Третирането на съответните зони може да се повтори в рамките на месец или месец и половина в зависимост от степента на ексфолиране на кожата.

Тази техника за премахване на пигменти има широко приложение за корекция на стар перманентен грим с видимо посивяване, позеленяване или почервеняване (насиено червено) на цвета. Премахване на татуси или корекция на формата на вече направен перманентен грим.

Видим резултат още след първата процедура, цялостно премахване на пигмента след 3 последователни процедури!

След процедурите може да бъде нанесен отново перманентен грим, да имате красиви вежди с техника микро пигментация или красива нова татуировка.

Ние сме с вас във всяка стъпка от разкриването на красотата!

За повече информация и записване на часове 0898777740 или 070090074

http://magama.org/

Вашият коментар