Световноизвестната продукция LED ZEPPELIN SYMPHONIC ще посети и България на 26 юни 2022! Грандиозният симфоничен рок спектакъл ще представи най-великите хитове на Led Zeppelin, с нов аранжимент!

Led Zeppelin Symphonic е впечатляващо шоу, което ще подари на българската публика своеобразно музикално пътешествие, в невероятната атмосфера на Античния театър в Пловдив! На сцената ще излязат известни бродуейски солисти, към които ще се присъедини симфоничен оркестър и рок група, съставени от виртуозни музиканти.

Начело на продукцията застава прочутият диригент Richard Sidwell, работил с едни от най-големите имена на световната музикална сцена.

На 26 юни 2022, на сцената на Античен театър, Пловдив, българските фенове ще могат да чуят вечните хитове на Led Zeppelin, сред които Whole Lotta Love, Black Dog, Kashmir, Rock & Roll, Dazed & Confused и, разбира се, Stairway To Heaven. Уникалната комбинация от вокалисти, рок група и симфоничен оркестър, обещава на почитателите магическо изживяване и им позволява да се докоснат до музиката на Led Zeppelin както никога досега.

БИЛЕТИ:

Билетите за шоуто Led Zeppelin Symphonic на 26 юни 2022

са на цени от 60 до 120лв

и могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg

Вашият коментар