Българската компания „Доверие обединен холдинг“ със значителен успех в Молдова – холдингът придобил над 77% пазарен дял във втората по големина банка Молдиндконбанк, съобщават от PRofile International.

Въпреки пандемията от COVID-19 през последните две години, Молдиндкомбанк е генерирала страхотни резултати и е затвърдила иначе добрата си репутация пред редица бизнес партньори. По този повод, директорът Николай Борисов е изразил благодарности за сътрудничество между България и Молдова в писмо до Министъра на икономиката и до Министъра на външните работи.

Успехът за това се дължи на Петър Крушков, който е първи секретар по търговията и икономиката на България в Молдова. Петър е и причината за благодарственото писмо към българските институции. Петър Крушков може да се похвали с престижно образование – бакалавърска степен „Икономика на търговията“ и магистър „Национална сигурност„, както и с отлична памет, владеене на няколко езика, както и познания в почти всички области. С усилената си работа, Петър Крушков жъне успех след успех.

Доверие обединен холдинг“ е позната като една от най-големите структури в България, която обединява 19 дружества от 8 различни отрасли на икономиката в 7 населени места в България. Най-големите акционери са „Софарма“ АД с дял от 32,94%, както и „Телекомплект“ АД с 8,92%, допълват от PRofile International.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com