Красивата изпълнителка Лина, която взриви меломаните с тоталният си хит „Прокажена“, бе забъркана в куп скандали през последните няколко дни.

И докато всички медии се чудеха какъв скандал да създадат по адрес на родната красавица, то ще им припомним, че трябва по-внимателно да следят профила ѝ в Instagram.

Снимката качена на стори от Лина за близо 20 часа, която разбуни духовете и сложи край на лъжите по техен адрес

Докато различни сайтове си измисляха истории за края на отношенията между Лина и бившият ѝ съпруг Йордан. Нека ви припомним, че лятото самата тя сподели снимка на стори в социалните мрежи, на която се вижда ясно че двамата бивши съпрузи са повече от прекрасни отношения. Нещо повече, Лина отговаряше на въпроси в социалната мрежа Instagram, тъй като често общува с почитатели си по този начин и се радва на огромен интерес от последователите си. Именно там, тя разказа за това, че между нея и бившият ѝ съпруг няма драма, а дори напротив – двамата са в страхотни отношения.

Ако вярвате обаче на писаниците по техен адрес, то ще попаднете на най-различни истории, достойни за сюжет на холивудска продукция.

Съвсем скоро обаче, Лина ще ни зарадва с чисто нов хит, а „Прокажена“ набира все по-голяма популярност. Меломаните споделят че това е стила на Лина и нямат търпение да видят и чуят новите ѝ музикални проекти.

Снимки: Instagram профил на Лина

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com