Запознаваме ви с един изключителен унисекс аромат, който е от серията Nabeel Perfumes и можете да го откриете в магазинната мрежа на Al Amar.

ROSE Spray Perfume 100ml

Парфюм от Рози 100ml

Розовото злато е метал, който съдържа едновременно богатство и смирение. Само необикновените принцеси могат да се закичат с този благороден метал. Той отразява както величието на света, така и неговата фина красота.

Ароматът на роза носи в себе си лукс и красота в необхватни размери. Той е и винаги ще бъде най-ценният аромат, характеризиращ благородниците. В него игриво се преплитат връхните нотки на букет от рози и бели цветя, преливащи в свежи средни нотки на амбра, здравец, ветивер и карамфил. Базовите нотки на меки листенца от роза, дървесен аромат и мускус правят аромата запомнящ се, като го запечатват задълго върху кожата ви и в ума ви.

Ароматът е поставен в украсена с бижута бутилка от розово злато с невероятна спрей помпа в блестящо розово злато. Бутилката е опакована в нежно розово – идеалната комбинация за продукта.

ВРЪХНИ НОТКИ: Роза, бели цветя, цветни аромати, дървесен аромат, аромат на зелени растения, алдехиди, портокал, кайсия, момина сълза, мащерка, шафран, малина

СРЕДНИ НОТКИ: Тубероза, лилия, амбра, роза Дамасцена, здравец, ветивер, карамфил, боб тонка, сандалово дърво, божур, олибан, жасмин

БАЗОВИ НОТКИ: Роза, розов восък, дървесен аромат, мускус, ванилия, естествена кожа, черен велур

Парфюми Nabeel
Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, които носят мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Nabeel. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесните ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Nabeel, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.

„Бъди пръв, посрещай предизвикателствата, бъди различен“
Това е мотото, което от далечната 1969 г. до днес олицетворява нестихващите усилия за постигане на успеха на бранда Nabeel.

История на марката
Asghar Adam Ali (Al Attar) основава марката Nabeel през 1969 г. Старателните грижи, които полага за нея са като на баща към децата му – присъства във всички моменти и трудности към достигане на велики постижения.
Al Attar създава процъфтяващ бизнес чрез постоянство и усърдна работа, спазвайки строги стандарти за качество. Накрая постига мечтата си и създава едно съкровище – качествена парфюмерия, предназначена да както за мъже, така и за жени.
Започвайки от значението на думата „Nabeel“ на арабски „Благороден“, днес можем да заключим, че благодарение на визионерското управление на създателя си и последващите усилия на целия екип на Nabeel, името вече се е превърнало в символ на една процъфтяваща компания.

Продукти с марката Nabeel
Колекциите, които брандът Nabeel предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.

Вашият коментар