Преди няколко седмици младата и талантлива певица Тина от каталога на „Пайнер“ е попаднала в много нетипична ситуация, която остава печат за цял живот. Младата изпълнителка получи предложение за брак от непознат металист, а случката се разиграва пред погледа на нейната майка, която изпаднала в ужас. 

Изпълнителката на „Нещо чуждо“ отишла със своята родителка на караоке бар, за да се повеселят и попеят. През цялото време в заведението звучали български евъргрийни и здрав метъл. Тя възнамерява да изпее някоя попфолк песен, но след като видяла аудиторията на клуба, предпочела да си кротува и да не издава с какво се занимава, предвид нагласата на металистите към лекия жанр. 

Майка й я окуражила да излезе на сцената и да го приеме като тренировка, тъй като трябва да свиква със всякаква публика в бъдеще. И Тина накрая се престрашила. За нейна изненада, нямало нито една лоша реакция от хората.

По време на изпълнението нейната майка, загледана в телефона си, чува възгласи и някаква суматоха пред сцената. Поглеждайки натам вижда как едър татуиран металист е метнал дъщеря й през рамо и я разнася из заведението. Уплашената майка скочила да търси охраната на заведението, но в този момент непознатият оставил певицата на подиума на сцената. 

Металистът грабнал микрофона, коленичил и заявил: „Хора, аз се побърках, никога не съм си представял, че ще искам да говоря с някоя чалгарка, камо ли това сега. Но това е най-красивото момиче, което съм виждал, с най-хубавия глас. Луд съм по нея и искам да ми стане жена“. 

Тази сцена била приета с бурни аплодисменти от всички в заведението, но съвсем естествено Тина тактично отказала и цялата червена като домат се добрала засрамена до масата на майка си. Кандидат-женихът лично се извинил на майката за причиненото неудобство, но не се посрамил да поиска ръката на дъщеря й. 

Майката на Тина се измъкнала с няколко мили думи и пояснения, че баща й липсва в момента и ще трябва да иска позволение от него. До края на вечерта в клуба звучала само чалга, а Тина не слязла от сцената. Металистът също пригласял на новата фолк звезда и заявил пред всички: ‘Виждате ли какво прави любовта! Аз пея чалга“.

Вашият коментар