Ново пробуждане на сетивата за женствеността и грацията на дългите коси е в основата на новата колекция прически от салон Магама.

Докато през последните години основна линия беше любимият ни боб, или лонг боб сега преоткриваме разкоша на дългите коси!

Мечтано докосване и лукс, за който блянуват жените всеки ден!

Основна линия в колецията са обемните коси с невероятни къдрици! Те и този сезон не излизат от модните тенденции, така че ви съветваме да експериментирате смело, от по-ситни до големи XXL обеми и дължини за супер секси коса!

За по-строгите визии винаги може да заложите на къс боб задължително с бретон, който освен че е супер хит, дава повече характер на цялостната визия.

Отделяме специално внимание на цветовете в колекцията! Работим индивидуално за всеки клиент и за нас е важно цветът да подхожда на своята дама!

Този сезон залагаме смело на студено русо с оттенък на платина, или черен шоколад! Топлите цветове запазваме за невероятно топло русо примесено със студени оттенъци за повече светлина и релеф в косата и есенно оранжево с усещане за топла вечер край камината.

Вдъхновени от последните дни край морето и спомени за лятото, се пренасяме към разкошните спа центрове с уникатите в плажните облекла nassau_beachwear, които представят новите модели бански костюми и плажни хавлии!

За уникалното преживяване и с отношение към луксозните релакс преживявания се погрижиха нашите любезни домакини от Terra Spa!

Бъди женствена с божествено красива коса в салон Магама!

Коса: Magama използвани продукти Kadiffe Hair color

Models: Антоанета Боянова, Виктория Тодорова, Патриция Герасимова

Фотограф: Влади Балевски

Бански костюми: nassau_beachwear

Локация terra_spa

Вашият коментар