Турнето на Галена и Азис в Америка се увенча с огромен успех. Напук на фалшивите новини които се изписаха, всички посетители на турнето са единодушни – Галена и Азис предизвикаха истински фурор.

Определено всички бяха приятно очаровани и двете родни мегазвезди подариха незабравима емоция изпълнена с тотални хитове. Галена и Азис доказаха защо са определени като едни от най-големите звезди в България. Пеене на живо, танци и импровизации – това беше само малка част от това, което двамата направиха в Америка, а именно балканско шоу, за което нашите сънародници жадуваха зад океана.

И след като споменахме импровизации, Галена и Азис запяха и в дуети – двамата изпълниха най-емблематичните си колаборации, сред които бе и тоталният хит на 2012 година, който и до ден днешен гърми в нощните клубове, а именно „Пробвай се“. Галена изпя частта на нейната колежка Андреа, а българите зад граница се забавляваха от сърце и почти нямаше хора, които да не танцуват на парчето.

„Пробвай се“ е проект, който спокойно можем да кажем че е сред най-големите хитове както в репертоара на Андреа, така и на Азис. Проектът е носител на много награди, сред които „Дискотечен хит на 2012“ – награди на телевизия „Планета“, „Хит на годината“ – награди на Signal.bg и други.

Балканската звезда Андреа сподели на стори в социалната мрежа Instagram кратък клип, в който се вижда че Азис и Галена пеят заедно „Пробвай се“.

Всъщност, в „Пробвай се“ има много голяма енергия, която меломаните усещат. Доказателство за това са клубните участия на Андреа и Азис, както и концертните изяви, на които публиката буквално заглушава изпълнителите..

Бяха изпълнени колаборациите на Азис с редица негови колежки, както и дуетните предложения на Галена. Двамата са тотален фурор на сцената, а ако слуховете за дует между тях са верни – не се съмняваме, че ще ни зарадват с тотален хит.

Снимки: Профили в социалните мрежи

Вашият коментар