Месец преди края на годината, нещо много голямо предстои да се случи, а именно това, че на българският пазар, ще бъде представен продукта на LOTTE XYLITOL и корейската група BTS.

Информацията идва от официалният представител на LOTTE XYLITOL за Балканите, а именно очарователната Цветомира Савова.

https://www.instagram.com/p/CUXdOOfoznu/?utm_medium=copy_link

След изключително успешната колаборация на корейската група BTS с други брандове, ето че о този с LOTTE XYLITOL е вече факт! Партньорството между бранда и корейската сензация има за цел да разпространява усмивки из целият свят.

Чрез „Усмивка до усмивка„, BTS имат за цел да предаде положителни емоции на многобройните си почитатели из целият свят, както и на всички хора, защото светът все още се бори с пандемията от COVID-19. Идеята на колаборацията е да се усмихне целият свят, въпреки трудните времена, в които живеем.

Проектът набира все по-голяма популярност в Югоизточна Азия, САЩ и Канада, а тоталният хит „Butter“ на BTS се използва като песен на глобалната кампания.

LOTTE XYLITOL има за цел да привлече повече и повече клиенти и да достигне до по-широк кръг от хора чрез партньорството си с BTS.

https://youtu.be/pJU85_cigks

Продуктите на XYLITOL са с доказано качество и произход, а в България и Европа са предпочитаният бранд заради голямата си история. 
Ксилитолът е природен продукт, при чието усвояване, от организма се отделя близо 40% по-малко енергия, отколкото при преработката на захарозата. Също така се наблюдава и ефективно действие срещу кариесогенни процеси в устата.

Компанията LOTTE е основана през 1948 г. и днес представлява глобален конгломерат и има над 60 000 служители в различни индустрии. Дъщерното дружество LOTTE Confectionary е създадено през 1967 г. и е най-големият производител на дъвки и бонбони в Южна Корея и Япония. LOTTE Confectionary притежава производствени мощности освен в Южна Корея и в Китай, Индия, Русия, Виетнам, Белгия и Пакистан. Безспорен лидер на азиатския пазар, компанията дистрибутира своите продукти по целия свят. Портфолиото на компанията включва над 200 вида продукти – дъвки, бонбони, шоколад и всякакви други захарни изделия.
Инкозметикс АД е официален дистрибутор на продуктите на LOTTE Confectionary. Дъвки Xylitol и бонбони Anytime са специално подбрани за всички, които се грижат за себе си и имат добра здравна култура.

Очаквайте много изненади през месец ноември от LOTTE XYLITOL.

Вашият коментар