Новият музикален проект на звездата на Sunny MusicЛияна, направи своята премиера в официалният YouTube канал на музикалният лейбъл и се ротира в ефира на „Фен ТВ„.

Лияна не бе пускала нов сингъл, а предходният такъв пожъна небивал успех. „Като хлапе“ успя да докосне меломаните и да ги накара да пожелаят да се влюбят като хлапета, а социалните мрежи Facebook, Instagram и TikTok буквално гърмяха с песента.

Е, „Изхвърли ме“ носи съвсем друга емоция и определено впечатлява от първо слушане. Текстът е по-силен от клетва и много жени ще се намерят в него. Видеоклипът е ефектен, а Лияна е ослепителна както винаги. За пореден път, Лияна докосва меломаните с творчеството си, а тайната на успеха е че не се влияе от комерсиалното звучене или теми. Певицата има свой музикален почерк, а почитателите го разпознават още от първи тонове. Изключителни администрации за което!

Изхвърли ме“ направи премиера на рождения ден на дъщерята на Лияна – Дениз, която е наследила красотата на своята майка.

Музиката е дело на Мартин Биолчев и Лияна, а аранжиментът е поверен на Мартин Биолчев. Текстът е написан от самата изпълнителка. За стайлингът си, Лияна се довери на Стоян Стоянски, а косите и гримът са поверени на Емилио Стефано и Цецо Андреев. Видеоклипът е поверен на Николай Скерлев.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com