Концертите на THE RUMJACKS, които са планирани за тази година на 13 октомври в Пловдив и 14 октомври в София ще се състоят! Групата потвърди, че европейското им турне ще бъде изпълнено по план и няма да има от отлагане на концертите им за трети път. Конкретно за България, концертът в Пловдив е преместен в клуб Void, a за София локацията остава непроменена – клуб Mixtape 5. И двата клуба ще работят на по-малко от 50% от капацитетите си и със спазване на всички противоепидемични мерки и с приключване на събитията преди 23:00ч.

Освен The Rumjacks към забавата в Пловдив и София се включват пловдивчаните от 4 QUESTIONS. А в София ще има и трета група – столичната скейт пънк шайка – PIRANHA! The Rumjacks са гостували 2 пъти в България 2017 и 2018, когато изнесоха жестоки концерти, като над 600 фена не спряха да куфеят за близо двучасовите им изпълнения на живо.

Възпламеняващите им лайвове и безкрайните турнета е причина да са споделяли сцена с най-разнообразни групи като Dropkick Murphys, The Interrupters, Anti Flag, CJ Ramone, The Real McKenzies, Gogol Bordello, Ruts DC, Guttermouth, GBH, UK Subs и The Aggrolites.

От създаването на бандата в Сидни в края на 2008 те натрупват милиони гледания в YouTube, като само близо 64 милиона от тях са с „Irish Pub Pub Song„. През собствения си лейбъл „Celtic Punk“ те издават две EP-та – „Hung, Drawn & Portered“ и „Sound as a Pound„, както и четири мощни албума – ‘Gangs of New Holland‘, ‘Sober & Godless‘, ‘Sleepin’ Rough и ‘Saints Preserve Us‘. До края на годината очакваме и пети албум.

Поради задълбочаващите се проблеми със насилието, в началото на 2020-a, вокалистът на групата Frankie McLaughlin бива заменен с бостънския хардкор и традиоционен келтик пънк глас на Mike Rivkees.

Билети и за двата концерта могат да бъдат намерени в мрежата на https://wrongevents.bilet.bg/. Също така и в магазини ‘На Тъмно‘.

Чуйте „Irish Pub Pub Song

Вашият коментар