Представяме ви луксозни унисекс аромати, с които няма начин да останете незабелязани. Те се предлагат единствено в магазините на Al Amar в МОЛ България.

Унисекс ароматите от WAAW Collection са подходящи за лично ползване, както и са прекрасна идея за подарък на скъп човек. Те са подходящи предимно за по-студени дни, затова, нека разгледаме и по-подробно парфюмите.

GHARAAM Eau De Perfume

Със свoя кехлибарен цвят и дървесен аромат, той е вдъхновен от първите трепети на любовта, от играта на погледите в любовния танц под ритъма на сърцето.

Gharaam изкушава сетивата да поемат от неустоимия и пристрастяващ аромат на комбинацията от жасмин, шафран и други билки. Златният цвят на мекия кехлибар ви обгръща, кара сърцето ви да бие учестено в очакване да се влюбите в това непознато ухание и точно като нова любов, подканя да го искате и имате завинаги. Ароматите на кедър и бор ви водят в това среднощно пътешествие на влюбване, в което можете спокойно да изгубите сърцето си.

Gharaam е първокласен унисекс аромат, който е особено подходящ в по-хладните сезони.

50мл

ОТ АРАБСКИ ОЗНАЧАВА: Увлечение

WAJD Eau De Perfume

Любовта пристрастява.

Wajd е вдъхновен от най-завладяващия етап от любовта и носи аромата на плодове, цветя и амбра. Той е като всепоглъщаща стихия, с която не можете да се преборите, но същевременно искате ѝ се отдадете.

Любовната магия се случва в летните нощи. Уханието на сочни ябълки и зрели плодове кара сърцето ви да забие, а ароматът на пъпките на турската роза отстъпва леко пред прекрасния ирис и земната нотка на пачули. Заобиколено от симфония от аромати, сърцето ви се разтапя в аромата на кехлибар и мускус, които го пренасят в сладкия плен на лятото.

Wajd е висококачествен унисекс аромат, който е една идея по-подходящ за жени.

ОТ АРАБСКИ ОЗНАЧАВА: Страстна любов

HAYAAM Eau De Perfume

Магазин Al Amar | Store Al Amar

00

HAYAAM Eau De Perfume

HAYAAM Eau De Perfume | Отлична цена от Al-amar.bg

( 0 ) КоментараНапишете коментар130,00лв

  • В НАЛИЧНОСТ
  • Код на продукта:EDP 546
SWISS ARABIAN PERFUMES

SWISS ARABIAN PERFUMESКУПИ

Потънете в любовта

Hayaam е парфюм с дървесни нотки и аромат на естествена кожа, вдъхновен от любовта, която ви прави напълно отдадени. Ефектът му е пристрастяващ, той покорява мислите ви и дава блясък на очите ви. Не можете да му устоите.

Смайващите цитрусови нотки карат душата ви да танцува под ритъма на сърцето ви. Когато носите този парфюм, присъствието ви озарява мястото, на което се намирате. Мирисът на карамфил от далечни земи прибавя екзотичен оттенък на същността ви и през очите ви показва как душата ви танцува. Докато дървесният аромат ви обгражда и напомня за миналото, усещането за гладкостта на естествената кожа ви пренася в настоящето и вече знаете, че сте покорени от любовта завинаги. Топлината на кехлибара ви обгръща със златната си аура и нашепва, че именно това е блаженството, което сте търсили.

Hayaam е висококачествен унисекс аромат, подходящ малко повече за мъже. Парфюмът може да се носи целогодишно, денем.

ОТ АРАБСКИ ОЗНАЧАВА: Страст/Обожание

ISHQ Eau De Perfume

Истинската любов съществува отвъд времето.

Ishq има пикантен дървесен аромат от Ориента. Този парфюм е като вечността на истинската любов; една любов, която продължава отвъд времето.

Връхните нотки на Ishq са с аромат на топъл черен пипер и кардамон, сливащи се в сърцето на аромата с билков акцент от градински чай, пикантен карамфил и скъпоценна турска роза; улавя се усещане за топлина и благополучие. Ще се почуствате у дома, когато усетите богатата, топла основна нотка на тъмно, земно масло от циперус, което перфектно съответства на аромата на благородно обработена кожа и лекия полъх на горски дървета. Докато благоуханните нотки первъзходно се сливат в едно цяло, ще се потопите в дълготрайно чувство на пълно удоволствие от аурата на една истинска любов, обвита в красотата на своята вечност.

Ishq е първокласен унисекс аромат, подходящ за по-хладните сезони.

ОТ АРАБСКИ ОЗНАЧАВА: Безкрайна, истинска любов

WALAA Eau De Perfume

Лудо влюбен.

Walaa е унисекс аромат, който ухае на цитрусови плодове. Това го прави идеален за носене в по-топлите дни. Ароматът съхранява в себе си висините на щастието, които достигате в прегръдката на дълбоката любов.

Връхните нотки на Walaa са типично разпръскващи се и съдържат класическото ухание на лавандула и здравец. Блендъд е с изразени нотки на мандарини и бергамот. Началните нотки на това ароматно пътешествие извикват в ума синьо небе и слънце. Ароматът събужда приятни чувства през свежия мирис на бял жасмин и хедион. Основата на аромата е в комбинацията от теменужки и щипка канела, които привличат вниманието и добавят красота и топлина. Посреща ви прегръдката на кадифе с дървесни нотки. Приказката за тази силна любов се разказва от ароматите на масло от ела, кехлибар, златен амброксан и вихър от чувствен мускус.

Walaa е първокласен унисекс аромат, подходящ предимно за мъже.

ОТ АРАБСКИ ОЗНАЧАВА: Привързаност

Парфюми Swiss Arabian
Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.


SWISS ARABIAN НАСЛЕДСТВО, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ПОЧТИ ПОЛОВИН ВЕК
Историята на Swiss Arabian е очарователна приказка, която продължава повече от 40 години. Този пионер в арабските парфюми е основан през 1974 г. от г-н Хусейн Адам Али, млад мъж-мечтател от Йемен с богатство от знания и дълбока страст към парфюмерията.


Продукти с марката Swiss Arabian
Колекциите, които брандът Swiss Arabian предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.

Вашият коментар