За някои 2021 г. е изпълнена с много ангажименти, нови възможности и вълнуващи проекти. 

Такава е годината със сигурност и за Мирена Петкова, която играе главната роля в новият български филм „Лудисея“.

Преди премиерата му през есента актрисата се отдаде на заслужена почивка на родното Черноморие. 

Мирена публикува горещи снимки по бански, които станаха повод за много харесвания, също толкова коментари. 

„Почивката ми тази година е свързана с малко работа, интересни преживявания, нови приятелства и много усмивки. 

Лятото е любимият ми сезон и тези три месеца определено бяха прекрасни и изпълнени с много преживявания.

Всеки път когато имам нужда да помисля и да остана сама отивам на плажа. Гледайки морето и вълните осъзнавам, че всички ние сме просто едни малки парченца от огромния пъзел. 

Проблемите ни винаги имат решение, след лошите моменти винаги идват добри и никога не трябва да губим надежда, защото и в морето има приливи и отливи” – споделя Мирена. 

„Определено лятото е моят любим сезон, а морето е любима дестинация. Обичам топлината, морският бриз, пясъка и всичко свързано с лятото. Винаги лятото при мен е било свързано с много интересни преживявания и купища емоции, които съхранявам в себе си до следващото такова” – допълва още очарователната брюнетка.

Мирена не отрича, че подобно на всеки млад човек и тя е имала своята лятна авантюра: „Аз съм авантюристка по душа, а лятото определено винаги ми е давало усещане за по-наситени чувства и емоции. Сякаш този сезон винаги ми дава смелост да правя неща, които през останалото време в годината не съм събрала куража да направя.

Лятото предразполага да обичаш, да се усмихваш, да рискуваш и да си леко луд на моменти и при мен беше свързано с една прекрасна лятна авантюра, но както знаем една дама никога не казва всичко”. Сега  актрисата трескаво се подготвя за финалните снимки на „Лудисея” и за премиерата на филма.

Вашият коментар