Разложката котловина е уникално природно кътче от България, скътано между трите най-красиви български планини – Рила, Пирин и Родопите. Това са планини в югозападната част на страната със съвършено различен характер. Докато Рила и Пирин – две от най-високите и сурови планини на Балканите с близо 3000 м надморска височина – са с чисто алпийски облик, то Родопите на юг от тях очароват с приятно заоблени форми и отчетливо влияние на южния полъх от Беломорието.

Докато гостувате на МУРИТЕ Парк Хотел, в зависимост от своите интереси можете да посетите историческите забележителности в областта, различни музикални фестивали, фолклорни събития и местни празници.

ВИЖ ЦЕНИ НА ALL INCLUSIVE ПОЧИВКА В МУРИТЕ ПАРК ХОТЕЛ ****

Мурите Парк Хотел работи, спазвайки всички заповеди и инструкции на Министерството на здравеопазването с цел предотвратяване на разпространението на COVID-19.

Приемат се посетители до 50% от капацитета на хотела и заведенията за хранене към него. Комплексът разполага с обширни площи: градина 2000 кв.м., ресторант с 4 зали 500 кв.м. и градина към него, фоайе и лоби бар 400 кв.м., уелнес център 1000 кв.м. 

Можете да се запознаете с Covid Safe мерките на МУРИТЕ Парк Хотел **** тук:
Всички стаи и общи помещения се дезинфекцират редовно с доказано качествени и одобрени препарати.
Предлага се възможност за room service по време на закуска, обяд и вечеря (при предварителна заявка на рецепцията на хотела).

Очаква Ви още:

– Тематични вечери всяка събота (италианска, мексиканска, средиземноморска).

– Разнообразни ястия от националната и международната кухня. Show Cookingс различни специалитети всеки ден от седмицата.

– Следобеден брънч в ресторант „Мурите“ от 15.00 часа до 17.00 часа

– Отопляем външен и вътрешен басейн. Външният отопляем басейн ще работи до 30.09.2021г.

Уебсайт на Мурите: www.murite.bg

Вашият коментар