Преди броени дни, на 25 септември се проведоха Международни награди за бизнес, мода и стил 2021 в град Варна. Събитието бе организирано от Красимир Недялков, който е и продуцент на Международни награди за бизнес, мода и стил 2021.

Последните топли дни край морето, направиха събитието едно от най-посещаваните за годината и се състоя при огромен интерес от хора, които желаеха да присъстват. На 25 септември, бяха раздадени 25 престижни статуетки в различни категории.

Сред отличените бяха г-н Атанас Лазаров за Мистър България 2021, при когото отиде статуетката за „Събитие на годината“. Кристина Димитрова бе отличена за албумът ѝ „Сладките неща“ и вече е носител на приза „Албум на годината“.

Силвия Юрукова също взе престижната награда „Модна икона на годината“. Припомняме ви, че Силвия няма нищо общо със скандалния си имидж, дори напротив – тя е пример за това, че когато човек иска да се промени и да върви напред, може да го направи. Все повече и повече хора признават, че Силвия е страхотен човек и успешна дама.

Именно днес, Силвия празнува своят 33 рожден ден. Нашият екип пожелава на красавицата безброй лични и творчески успехи. Пожелаваме и много посетени дестинации, защото обича да пътува. Нещо повече, Силия посреща рожденият си ден в чужбина и именно това бе причината да не може да присъства на Международни награди за бизнес, мода и стил 2021.

Вашият коментар