Взривяващо шоу и каскади, пушек и много изненади белязаха първият ден от големият финал на Луда надпревара за 2021 година. Хубавото време също допринесе за доброто настроение на участниците и посетителите. Разбира се, с голямо нетърпение се очаква утрешният ден, когато е големият финал на Луда надпревара, точно от 16:00 часа.

Битките бяха ожесточени в първият ден от големият финал на Луда надпревара, а цели 4 представителки на нежният пол взеха участие в шоуто.

Първата битка бе между Краси Шугадаров с автомобил LADA, срещу Димитър Аврамов с автомобил BMW. Победител стана Краси Шугадаров. Тройна бе втората битка за деня, в която участие взеха Калин Цанев, Крум и Янислав. Победител в нея стана Крум, а Калин Цанев получи WHITE карта и отива на полуфинал. Още една тройна битка – Ники Самбиста със Seat, Ива Иванова с Matis и Петя Василева с Mazda, а победител стана именно Петя, след достойна победа срещу тежката артилерия на театъра на разрушението. Четвъртата битка бе мъжка между Алекс и Георги Неделчев с Volkswagen и победителят от нея стана Георги. Петата битка отново бе особено интересна, защото отново мъж и жена мериха сили един срещу друг. Недялко Божилов с Volkswagen премери сили с Габриела Латинова с RENAULT Scenic. RENAULT донесе блестяща победа на Габриела в битката срещу Недялко.

Специално за зрителите на Луда надпревара, мотор – шоу “ Полицейска академия”, показаха на арената на гладиаторските битки, зашеметяващи каскади и огнено шоу, а за татковците, организаторите се бяха погрижили да има демонстрация относно нежно измиване на автомобил от две невероятни красавици. А за финал, огромен джип прегази една от унищожените коли днес на арената, толкова кончета са скрити под капака на джипа, че премина през колата като през кашкавал. Изненади и дозина награди получиха както зрителите, така и пилотите в надпреварата. Още след приключването на шоуто и напускане на зрителите, гладиаторите и техните екипи запретнаха ръкави да съживяват и укрепват колите си и утре с нови сили да се борят за титлата “Последния оцелял”.

А утре ще разберем кой ще бъде големият победител на финалното издание на Луда надпревара за 2021 година, който ще получи и голямата награда – Hyundai Getz.

Вашият коментар