След броени дни, град Гоце Делчев ще се сдобие с чисто нов магазин, в който ще можете да се насладите на световният бранд Black Point Perfume, предлагащи парфюми от най-висок клас.

Първият магазин в България на Black Point Perfume ще бъде в град Гоце Делчев на улица „Бяло море“, в МОЛ „Монопол“, на приземния етаж. Именно там ще можете да се насладите на над 400 спиращи дъха аромата, които ще ви завладеят и ще ви впечатлят с трайността си. Откриването ще бъде този понеделник 27 септември в 10:00 часа, а изненадите от екипа на Black Point Perfume тепърва предстоят.

След Германия, Израел, Турция, Румъния и Русия, ето че България ще бъде поредната държава, в която Black Point Perfume има официален представител и вносител, а именно „ГРАНД – ДС“ ЕООД.

Брандът Black Point Perfume е патентован, както и е притежател на всички европейски и световни сертификати. Продуктите са одобрени от Министерството на Здравеопазването.

Освен на висококачествените продукти на Black Point Perfume в магазина, дамите от Гоце Делчев и региона ще имат още един повод за радост, защото там ще ви очакват невероятните чанти DS Bags.

Ще можете да изберете чанта за всеки вкус и повод, защото изборът в DS Bags е огромен. Невероятна изработка и на достъпна цена, правят продуктите от DS Bags незаменим аксесоар на всяка уважаваща себе си дама.

Последвайте в социалните мрежи:

Black Point Perfume във Facebook

DS Bags във Facebook

Вашият коментар