Световният гигант VOOM бе отличен на World Vape Show 2021 в Дубай, където бяха представени най-добрите и успешни марки вейп устройства от цял свят.

На изложението в Дубай, VOOM се превърна в тотален хит и привлече вниманието на посетителите на World Vape Show 2021 и през трите дни на събитието.

Водещи марки вейп устройства , сред които Vampire Vape, Let’s Vape и много други, бяха представени на World Vape Show 2021. Както знаем, VOOM притежава както европейски, така и световни сертификати, за да достига до потребителя устройство от най-висок клас. 

Водещи марки вейп устройства , сред които Vampire Vape, Let’s Vape и много други, бяха представени на World Vape Show 2021. Както знаем,  VOOM притежава както европейски, така и световни сертификати, за да достига до потребителя устройство от най-висок клас. 

С богатата си гама от вкусове, VOOM си печели все повече и повече фенове.

Голямата изненада бе наградата, която получи VOOM за „Best Pod System„.

Технологията на VOOM не предизвиква парене на устните, защото реотаните са разположени по такъв начин, че дори и при интензивно ползване, не причинява дискомфорт. Също така, контейнерът с течност е уплътнен със специална преграда ит силикон, която не позволява разчитането на продукта, без значение от накланянето или употребата на VOOM устройството.

VOOM е доказан бранд в световен мащаб и има лаборатории, които тестват всичко изключително прецизно, за да достави на крайният потребител продукт, който да задоволи нуждите на потребителя. VOOM Labs са локализирани в Лондон, Англия и имат офиси в редица държави. Офисът на VOOM България е на същото ниво, на които са представителите на електронните наргилета в цял свят.

Може би ще се запитате, с какво обаче VOOM е по-добрият избор от всички електронни наргилета? Ами много е просто – иновативната технология, сертификати от световен мащаб и бърза и качествена доставка, са само част от предимствата на марката.

Определено VOOM успя да се наложи като един от тоталните лидери на пазара за електронни наргилета в световен мащаб, защото променят представата за пушене.

Вашият коментар